Diensten

Pelletketels

Pelletketels

Klaver levert hoge kwaliteit pellet-cv-ketels uit Oostenrijk.

Pelletketels - Lees verder...

Zonneboiler met subsidie

Zonneboiler met subsidie

Er is een subsidieregeling gaande die interessant is voor de consument!

Zonneboiler met subsidie - Lees verder...

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen op uw dak? Een goed idee! Met zonnepanelen heeft u immers direct rendement, bespaart u op uw energierekening en produceert u uw eigen ‘duurzame’ energie. Klaver installaties levert en installeert zonnepanelen in Friesland en Groningen. Wij kunnen de goedkoopste panelen leveren maar ook de beste met een goede garantieregeling. Wij staan voor een goede prijs, hoge kwaliteit en verzekerde garantie.

Zonnepanelen Friesland - Lees verder...

Koper- en zinkwerk

Koper- en zinkwerk

De vakmonteurs van Klaver installaties kunnen zinken en koperen dakgoten aanbrengen en oud koper- en zinkwerk vervangen of repareren. Is de zinken dakgoot aan vervanging toe? Lekt een uitloop in de dakgoot? Wij staan voor u klaar!

Koper- en zinkwerk - Lees verder...

Dakbedekking

Dakbedekking

De vakmonteurs van Klaver installaties kunnen bitumineuze dakbedekking aanbrengen en repareren en oude dakbedekking vervangen. Is de dakbedekking op uw garage aan vervanging toe? Lekt een uitloop? De dakdekkers van Klaver staan voor u klaar!

Dakbedekking - Lees verder...

Nieuwe cv-ketel?

Nieuwe cv-ketel?

Als het gaat om moeiteloos besparen en zorgeloos genieten van warmte haalt u met de nieuwe technologie van Nefit het beste in huis. Zelflerende software die zich automatisch aanpast aan uw gebruikspatroon. Slimme aanwezigheidsdetectie die onnodig verwarmen voorkomt. En uiteraard hoogwaardige, toekomstbestendige componenten, zoals een Low Energy pomp die honderden euro's extra bespaart.

Nieuwe cv-ketel? - Lees verder...

cv-ketel huren?

cv-ketel huren?

Dan is huren iets voor u! Door uw nieuwe CV-ketel bij HuurGemak te huren bent u voor een lange periode verzekerd van zorgeloos comfort, tegen een uiterst betaalbare prijs.

cv-ketel huren? - Lees verder...