Diensten

Pelletketels

Pelletketels

Klaver levert hoge kwaliteit pellet-cv-ketels uit Oostenrijk.

Pelletketels - Lees verder...

Zonneboiler met subsidie

Zonneboiler met subsidie

Er is een subsidieregeling gaande die interessant is voor de consument!

Zonneboiler met subsidie - Lees verder...

Waterontharders

Waterontharders

In Friesland is het water vak erg hard. Zacht water geeft enorm veel voordelen in uw huishouding. Zo zal met een NorthStar waterontharder de levensduur van uw wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen aanzienlijk worden verlengd. Wat denkt u van kalkaanslag in uw badkamer. Het is met een waterontharder allemaal verleden tijd. Sterker nog bestaande kalkaanslag verdwijnt zelfs!

Waterontharders - Lees verder...

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak? Een goed idee! Met zonnepanelen heeft u immers direct rendement, bespaart u op uw energierekening en produceert u uw eigen ‘duurzame’ energie. Klaver installaties levert en installeert zonnepanelen in Friesland en Groningen. Wij kunnen de goedkoopste panelen leveren maar ook de beste met een goede garantieregeling. Wij staan voor een goede prijs, hoge kwaliteit en verzekerde garantie.

Zonnepanelen - Lees verder...

Verwarming

Verwarming

Hebt u een nieuw huis gekocht? Gaat u verbouwen? Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Klaver installaties geeft u graag advies over cv-ketels, geisers, boilers, cv-installaties, (design) radiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen etc. Ook voor onderhoud en reparatie van uw bestaande apparatuur kunt u bij ons terecht.

Verwarming - Lees verder...

Koper- en zinkwerk

Koper- en zinkwerk

De vakmonteurs van Klaver installaties kunnen zinken en koperen dakgoten aanbrengen en oud koper- en zinkwerk vervangen of repareren. Is de zinken dakgoot aan vervanging toe? Lekt een uitloop in de dakgoot? Wij staan voor u klaar!

Koper- en zinkwerk - Lees verder...

Dakbedekking

Dakbedekking

De vakmonteurs van Klaver installaties kunnen bitumineuze dakbedekking aanbrengen en repareren en oude dakbedekking vervangen. Is de dakbedekking op uw garage aan vervanging toe? Lekt een uitloop? De dakdekkers van Klaver staan voor u klaar!

Dakbedekking - Lees verder...

Nieuwe cv-ketel? Intergas

Nieuwe cv-ketel? Intergas

Als het gaat om moeiteloos besparen en zorgeloos genieten van warmte haalt u met de nieuwe technologie van Nefit het beste in huis. Zelflerende software die zich automatisch aanpast aan uw gebruikspatroon. Slimme aanwezigheidsdetectie die onnodig verwarmen voorkomt. En uiteraard hoogwaardige, toekomstbestendige componenten, zoals een Low Energy pomp die honderden euro's extra bespaart.

Nieuwe cv-ketel? Intergas - Lees verder...

Laadpalen

Laadpalen

Snel je nieuwe elektrische of plug-in hybride auto thuis opladen?

Laadpalen - Lees verder...