Diensten Elektra - licht Domotica/Loxone

Al uw comfort bedienen vanuit uw luie stoel.

De populariteit van Domotica installaties neemt toe, onder andere omdat deze installaties steeds meer bereikbaar worden voor alle particulieren. Het gehele woonhuis is te automatiseren met een Domotica systeem.

Domotica Friesland

De centrale bediening van verlichting, rolluiken, zonneschermen en tuinverlichting. Klaver Installaties heeft verschillende oplossingen beschikbaar zoals het X-comfort systeem van Moeller, of het moderne Loxone.

 

Vanuit uw luie stoel de verlichting kunnen dimmen via uw tablet smartphone of I-pad, er zijn vele mogelijkheden in het kader van Domotica.

 

Besparing

Een belangrijk aspect is besparing, regel uw verwarming, stel schakeltijden in voor uw (buiten)verlichting.

 

LOXONE

WAT IS EEN LOXONE SMART HOME?
Een Loxone Smart Home neemt automatisch allerhande taken over van haar bewoners. Op die manier krijgen zij meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven. Het leven zoals u het kent, maar dan beter.

Loxone is een allround Smart Home oplossing: van verlichting en verwarming tot veiligheid, zonwering, muziek en energiemanagement. Uw volledige woning wordt intelligent geautomatiseerd. Het is dus veel meer dan domotica.

Of u nu bouwt, renoveert, uitbreidt of gewoon uw woning wenst te verbeteren: we hebben zowel bekabelde als draadloze oplossingen. 

 

https://www.loxone.com/nlnl/