Diensten Elektra - licht Zonneenergie
Zonneenergie

Zonnepanelen voor Friesland en Groningen vanuit Dokkum

Zonnepanelen op uw dak? Een goed idee! Met zonnepanelen heeft u immers direct rendement, bespaart u op uw energierekening en produceert u uw eigen ‘duurzame’ energie. Klaver installaties levert en installeert zonnepanelen in Friesland en Groningen. Wij kunnen de goedkoopste panelen leveren maar ook de beste met een goede garantieregeling. Wij staan voor een goede prijs, hoge kwaliteit en verzekerde garantie.

altijd de goedkoopste?

U woont in Friesland of Groningen en wilt snel besparen dus zoekt u de goedkoopste zonnepanelen. Maar wat dacht u van de verwachte levensduur van panelen? Geeft het paneel over 10 jaar nog steeds hetzelfde rendement? Wat als het paneel of de omvormer na 10 jaar defect raakt?

 

zonnepanelen in friesland

Kwaliteit en degelijkheid voeren bij ons de boventoon. De keuze voor enkele sterke leveranciers van zonnepanelen is dan ook een bewuste. Door de langdurige relaties en onze schaalgrootte profiteren wij altijd van de beste prijs en optimale service. En dat merkt u als klant. 
Wij leveren daarom o.a. zonnepanelen van het merk Asteronergy.


Astronergy

Astronergy (2006) is een leidend zonnepanelenmerk en is een verticaal geïntegreerde producent van zonnepanelen. Naast de gebruikelijke vermogensgaranties (na 25 jaar, 80%) geeft Astronergy 10 jaar productgarantie. Beide garanties zijn extern Europees verzekerd. Dit is uitzonderlijk te noemen en betekent dat de garanties extra goed gewaarborgd zijn. Daarnaast hebben de panelen van Astronergy een positieve vermogenstolerantie (altijd minimaal de opgegeven nominale waarde per paneel). De panelen van Astronegy zijn zeer goed bestendig tegen een zoute omgeving en dat is, zeker in onze kustprovincies, een pré. De panelen haalden glasrijk de Interlek “salt mist corrosion test” volgens IEC 61701 standaard.

 

ZONNEPANELEN MET VERZEKERING

De afname van het rendement van kristallijne fotovoltaïsche modules in de loop van tijd is een feit. Bij onze panelen garanderen wij dat het verlies in energie produktie piekvermogen niet meer dan 10% van het oorspronkelijke piekvermogen binnen 10 jaar bedraagt en niet meer dan 20% binnen 25 jaar.

Daarom leveren wij onze panelen inclusief verzekering. Voor die gevallen dat de modules minder dan het door de fabrikant gegarandeerde vermogen zouden leveren, biedt deze verzekering financiële ondersteuning en dekking voor de volledige garantieperiode 25 jaar, wanneer dit verlies is veroorzaakt door fabricage-of materiaalfouten, materiaalmoeheid, en in het hoogst onwaarschijnlijke geval dat een faillisement het uitkeren van ontstane claims verhindert.

 

Aarzel daarom niet te lang en vraag vandaag nog een offerte aan bij Klaver installaties uit Dokkum (Friesland)!