Diensten Badkamers en sanitair
Badkamers en sanitair

Van badkamerdroom tot werkelijkheid!

Vijf-Stappen-Plan voor renovatie van uw badkamer of toilet.

Ons Vijf-Stappen-Plan is een goede garantie voor een succesvolle renovatie van uw badkamer of toilet. Wij weten wat mogelijk is, we bedenken slimme oplossingen, maken een creatief ontwerp, eventuele bouwkundige werk-zaamheden worden uitbesteed en we zijn verantwoordelijk voor een perfect resultaat.

 

Stap 1… opnemen situatie

Klaver neemt de situatie eerst op (gratis en vrijblijvend). Want voor een goed ontwerp met kostenbegroting is het van belang te weten hoe het zit met o.a. de waterleidingen, afvoeren, verwarming en ventilatie, maar ook met de hoedanigheid van de vloer, het plafond en het tegelwerk. En uiteraard wat uw wensen precies zijn!

 

Stap 2… ontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor uw nieuwe badkamer. Klaver rekent daarvoor een kleine vergoeding, maar bij opdracht voor de renovatie betaalt u niets. Het ontwerp dient als basis voor de kostenbegroting van werkzaamheden en de stelpost (aanname) van sanitair en tegels. Zo weet u direct, zonder definitieve keuze van sanitair en tegels, wat uw nieuwe badkamer gaat kosten.

 

Stap 3… bespreken ontwerp en kostenbegroting

Als het ontwerp met kostenbegroting klaar is wordt het uitgebreid met u besproken. Wellicht moeten er wijzigingen worden aangebracht en heeft u tijd nodig om het een en ander te overdenken. Wanneer u er helemaal uit bent en het ontwerp definitief is, krijgt u een vaste aanneemsom inclusief stelpost sanitair. Nu kunt u een verantwoorde beslissing voor een principe-opdracht nemen.

 

Stap 4… selectie sanitair en tegels

Na uw principe-opdracht begeleiden en adviseren we u bij het definitief uitzoeken van sanitair en tegels. Wanneer alles is uitgezocht krijgt u een gespecificeerde sanitairlijst en wordt de aanneemsom aangepast met het eventuele verschil tussen de opgenomen stelpost en de sanitairlijst. Na uw akkoord worden de werkzaamheden ingepland, het sanitair besteld en de uitvoering voorbereid.

 

Stap 5… de uitvoering

De uitvoering gebeurt door speciaal opgeleide monteurs en afbouwvakmensen die garant staan voor een perfecte afwerking. Klaver hanteert de Uneto-Vni leveringsvoorwaarden welke in overleg met de consumentenbond zijn samengesteld en geven twee jaar volledige garantie op het geleverde materiaal en alle werkzaamheden.