Diensten Verwarming
Verwarming

Verwarming en warm water comfort met Intergas

Hebt u een nieuw huis gekocht? Gaat u verbouwen? Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Klaver installaties geeft u graag advies over cv-ketels, geisers, boilers, cv-installaties, (design) radiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen etc. Ook voor onderhoud en reparatie van uw bestaande apparatuur kunt u bij ons terecht.

Klaver installaties is uw intergas specialist!

 

 

Intergas

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode is Intergas uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels.
Die status verplicht Intergas om ook in de toekomst oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie.

Daarbij gelooft Intergas in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Geavanceerde oplossingen als all electric en hybridetoestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel.
 

Een perfecte service.

Intergas wordt geleverd door Klaver installaties uit Friesland. Met Intergas bent u vele jaren lang verzekerd van warmte en comfort.Voor, tijdens en na aankoop van uw Intergas-product kunt u met vragen altijd bij ons terecht.